Loading...

Polterabends og foreningsarrangementer

Vi tilbyder også oplevelser i den mere lystige ende. Drop snakken og kast eks. den kommende brud eller brudgom ud i to tempofyldte timer sammen med resten af selskabet. Garanteret sved på panden og smil på læben, som I  lærer fægtningens grundlæggende trin og får udlevet jeres slumrende D'artagnan eller Errol Flynn med blank stål i en indbyrdes dyst. Oplev en ny side af dig selv i et trygt rum med dem, du holder af.

Arragementet inkluderer fysisk opvarmning, præsentation af våben, et fægteteknisk crash course og kampe med hele udstyret. Medbring indendørs sko, skiftetøj til at svede i og lange træningsbukser. Alkohol må ikke indtages inden eller under arrangementet.

Som udgangspunkt kan vi ikke tage større grupper end 16 personer, med mindre andet er aftalt.  Pris: 1750,- for et hold på 10 personer + Halleje (175 pr. person ud over de 10).
 
Har du stedet, så kan vi også komme til jer og det koster kun 500 kr. ekstra , hvis ikke vi skal køre meget langt, og så sparer du hallejen. (der er rigtig meget udstyr der skal pakkes sammen)  
 

Spændende udfordringer til jeres organisation

Har I organisationsændringer på vej? Oplever I modstand mod forandring? Står I overfor at skulle ryste en nylig sammensat gruppe sammen?
Trekanten Viborg tilbyder en skræddersyet oplevelse udtrykt gennem fægtning, en sport kendt for sit fokus på respekt, fair play og indbyrdes opbakning. Samtidig gør indlæringskurven det muligt meget konkret at illustrere en række udfordringer ved forandringsprocesser og vejen igennem dem.

Få et tilbud tilpasset jeres egne behov som mellemstor eller stor virksomhed/organisation.